Tečaj se može kupiti - 84$ Paypal uplata

IBAN uplata - 77 eur, info na dnu ove stranice

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00sekundi

Danas je više nego ikada potrebno da koristimo svoju intuiciju, da budemo u miru u sebi i da imamo dostupnu podršku pored sebe, a ovaj tečaj će vam baš u tome pomoći, jer će vas naučiti KAKO to učiniti.

Što se sve prolazi u tečaju

Kroz 6 modula ćemo u detalje prolaziti sve ove teme

 • Intuicija: Što je intuicija? Kako ju prepoznati? Kako koristiti intuiciju? Kako intuitivno živjeti?

 • Tko nam je sve u duhovnom svijetu?

 • Kako stvarno imati komunikaciju sa anđelima i duhovnim vodičima?

 • Kako razumjeti duhovne pomagače?

 • Kako objasniti poruke koje šalju?

 • Kako imati direktnu komunikaciju sa duhovnim pomagačima?

 • Na što je potrebno jako paziti!
Stvarnom dubinskom primjenom tečaja, omogućujete sebi:

 • Kako da znate svoju unutarnju istinu, što je to što je potrebno da činite za svoje najviše dobro i za najviše dobro za sve uokolo vas
 • Što vam vaši duhovni pomagači šapuću
 • Osviještenost da niste sami
 • Naučiti ćete „komunicirati“ sa anđelima i duhovnim vodičima
 • Osjećat ćete se mirnije
 • Donosit ćete odluke koje su najbolje za vas i za druge uokolo vas
 • Imat ćete jasnoću što je za vas dobro, a što nije dobro za vas

Bonusi

Imamo dva divna bonusa:

 • Bonus 1

  100 kn vrijednost

  Kako čuti intuiciju, anđele i duhovne vodiče kada ste u stresu, anksioznosti, brzi i strahu. Tada nam je intuicija i najpotrebnija, naučite kako ju čuti kada ste u tim stanjima.

 • Bonus 2

  100 kn vrijednost

  Kako dobiti odgovor na vaše da / ne pitanje i još nešto. . . Vrlo moćno, jer kada ovladate ovim alatom - uvijek ćete imati savršenu odluku baš za sebe!

Zašto je sada idealno vrijeme za učenje i implementiranje znanja iz ovog divnog tečaja?

Sada nam je više nego ikada prije potrebno da koristimo svoju intuiciju i pomoć naših pomagača. Svijet izvana se može bez vodstva duše činiti preplavljujuć i poticati anksioznost, strah, nesigurnost, neizvjesnost i usamljenost. Međutim, kada smo jasno i čisto povezani sa svojim vodstvom i podrškom anđela i duhovnih vodiča, sve ovo nestaje korak po korak i ulazimo u svoju sigurnost u sebe, u svoje vodstvo duše i poduzimamo intuitivne korake jedan po jedan. Polako, korak po korak, više i više ulazimo u osjećaj zaštićenosti, sigurnosti i jasnoće što dalje.

Meditacije

Uključene su i dvije meditacije, te upute kako meditirati

 • Meditacija 1

  Meditacija opuštanja

 • Meditacija 2

  Meditacija povezivanja sa vašim duhovnim pomagačima

 • Kako meditirati

  Upute u obliku PDF - kako meditirati

Svjedočanstva

Iskustva sa tečaja

“Tečaj mi je došao u pravo vrijeme. Odlično je pripremljen i vidi se da je u njega uloženo jako puno znanja i ljubavi. Sviđa mi se kako je organiziran, a mogu ga prolaziti u mom ritmu i sigurno ću mu se vraćati tijekom idućih mjeseci. Puno sam novoga čula, ali ono što je meni najbolje bilo je puuuno onih a-ha! trenutaka kada sam dobila potvrdu da ‘nisam luda’ i da sve ono što sam intuitivno osjećala tijekom zadnjih tridesetak godina zaista i postoji. Gledajući i slušajući Nikolinu osjeća se radost i ljubav. Hvala ti draga Nikolina na prekrasnom tečaju. Ovo je nešto što ću pamtiti kao početak jednog drugačijeg života, puno sretnijeg i nadasve mirnijeg, jer znam da nisam sama. Tečaj bih preporučila svima koji su otvoreni prema intuiciji i duhovnom svijetu jer će dobiti puno informacija na prekrasan i jednostavan način. Kako za svaku novu informaciju koju sam čula treba neko vrijeme da je potpuno 'probavim', zbog toga mi je neizmjerno drago da se mogu vraćati tečaju koliko god puta hoću u idućim mjesecima. ”

Sonja

“Hvala ti od srca što si napravila ovaj divan tečaj za nas duše koje tragamo za novim znanjima i radimo na sebi. Hvala ti što si me podsjetila na sva divna bića koja mi svaki dan stoje na raspolaganju za pomoć i podršku.I koja mi pomažu da moja svijetlost jača. Ovaj me tečaj zaista ojačao i naučila sam da budem upornija a i da se putem zabavljam. Divno je slušati svoju intuiciju,predivan dar koji vodi uvijek u pravom smjeru. Tečaj mi je došao baš u ovo divno vrijeme koje je i dosta izazovno i baš mi je pružio mnogo snage i radosti a najviše mira i spoznaje da sam na pravom putu. Preporučila bih ga svima jer je zaista poseban,čudesan! A i duša će im sigurno prepoznati da ga želi.! Moja se jako obradovala! Hvala ti Nikolina do neba!😇❤❤❤😇🌹💮 ”

Ivana

“Draga Nikolina, za mene je ovo jedan od najkvalitetnijih tečajeva sa duhovnom tematikom koje sam slušala, a slušala sam ih dosta zadnjih godina. Toliko jednostavno, iz srca, svaka Vaša riječ nađe svoje pravo mjesto u mom srcu i mojoj duši. Hvala Vam. ”

Ksenija

“Draga Nikolina, Hvala ti za tečaj Intuicija, anđeli i duhovni vodiči. Informacije koje si dala donijele su mi novi pogled na stvari koje sam smatrala slučajnima i gledala na njih onako uz put. Sada znam da to nije tako i da sve to ima smisla. Preporučila bih ga svima koji su spremni pogledati u sebe i osnažiti se! ♥♥ ”

Melita

“"Pozdrav Nikolina - predivna dušo 💝 ,  Tečaj mi je bio dobrobitan,  jer sam osvijestila neke događaje i situacije od prije. Iz tvoga tečaja sam shvatila da nisam čudna i da ne fantaziram, već da je sve to skroz O.K., da je naša stvarnost puno ljepša i šira od one koju mi vrlo često podrazumijevamo i površno prihvaćamo. Kad se čovjek dovoljno opusti i smiri onda se može čuti tihi glas intuicije i anđela. Prepoznala sam neke situacije iz prošlosti gdje sam bila vođena i štićena. Preporučila bi ga svima onima koji imaju potrebu za duhovnosti, za proširivanjem svoje intuicije i vjere u anđele. Voljela bi naći prijateljicu baš poput tebe Nikolina, tako dragu, pozitivnu i posebnu. Hvala ti na podršci, savjetima, i širenju dobrih vibracija. 😍🌹🌻🐞💐 Puno sreće, zdravlja i obilja u životu želim ti od 💗"”

Sanja

Tečaj obuhvaća sljedeće formate:

 • Video sadržaj

  Svaki modul je u video formatu. Ujedno svaki video je u trajanju od cca 15 - 30 minuta. Bonusi su također u video formatu.

 • Audio

  Audio sadržaj istog video sadržaja. Što vam daje izbor da možete gledati ili slušati. Odabirete što vam je zgodnije.

 • PDF

  Predivno ilustrirani tekstovi u PDF formatu o duhovnom svijetu.

 • Zadaci za vas

  PDF koje možete isprintati ili ispunjavati odmah na kompjuteru / mobitelu tako da ih možete i sačuvati.

Nikolina Balenović

Nikolina Balenović, intuitivna i diplomirana feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“ zajedno sa Marie Diamond (zvijezdom iz fima “Tajna)” i još 36 sjajnih autora. Najveća joj je strast da sa ljudima pomaže na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke, te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Do sada je radila sa klijentima iz preko 15 zemalja svijeta. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Članica ATL Europe (Association of Transformational Leaders – zajednica transformacijskih lidera Europe). Organizaciju je osnovala Marie Diamond. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist. Više informacija o njenom radu je na www.sretanzivot.hr

Dobrobiti ovog tečaja

Sljedeće dobrobiti si omogućujete primjenom znanja iz ovog divnog tečaja:

 • Znanja kako stvarno autentično iz srca živjeti

 • Mir u tijelu

 • Jasnoća: znanje što vam je činiti dalje

 • Bolje manifestiranje - ostvarenje vaših želja ;)

 • Uspješnost u poslu – jednom kada imate znanje kako komunicirati sa višim instancama imati ćete vrhunske savjetnike pored sebe :)

Što poznati i uspješni kažu o intuiciji :)

 • Albert Einstein

  “Intuicija je sveti dar, a racionalni um je vjerni sluga. Mi smo stvorili društvo koje poštuje slugu, a zaboravilo je na dar.”

 • Oprah Winfrey

  "Cijeli svoj život vjerujem mirnom, tihom glasu svoje intuicije. Pogreške koje sam učinila, bile su iz razloga jer nisam slušala svoju intuiciju."

 • Steve Jobs

  “Ne dopustite da buka drugih utopi vaš unutarnji glas.”

Zašto naučiti od mene...

Intuicija me vodi cijeli moj život, toliko mi je jaka da je danas i moj cijeli posao vezan za intuiciju. U svojem poslu radim intuitivna čitanja kojima predivnim dušama prenosim poruke za njih iz duhovnog svijeta. Poruke o tome koji su im darovi, koji potencijali, koje lekcije duše imaju ispred sebe, koje blokade ih muče, kako da prevladaju svoje blokade... Sve to osjećam, čujem i vidim intuitivno i skoro svi moji klijenti (sa kojima se često prije nikada nisam vidjela) mi nakon susreta sa mnom kažu „Potvrdila si mi ono što duboko osjećam u samoj sebi!“ a onda nerijetko slijedi dodatak „Ali si to nisam nikako mogla priznati ili nisam to sebi mogla prihvatiti jer je preveliko" ili "sumnjala da je istina jer okolina misli drugačije!“. Radim u svojem poslu već godinama intuitivna savjetovanja – kojima svojim klijentima u lakoći pokazujem ono briljantno u njima – što su njihovi darovi koji trebaju izaći van u punom sjaju i da sebe dijele sa svijetom i uz to da naravno vole sebe, također i ono što treba riješiti, blokade koje stoje na putu, pa to „zajedno“ rješavamo. Zbog svojeg intuitivnog života i slušanja svoje intuicije postala sam koautorica internacionalnog bestselera u zajedničkoj suradnji sa Marie Diamond zvijezdom knjige i filma „Tajna“. Anđeli i duhovni pomagači su uz mene cijeli moj život od kada znam za sebe, a to sam si još više potvrdila nakon brojnih edukacija od Sonie Choquett od koje sam iznimno puno naučila o duhovnom svijetu. Na ovom tečaju sam napravila sintezu svojeg bogatog iskustva iz ovog područja, te znanja koja sam naučila kroz duži niz godina.

Važne Napomene

 • Tečaj prolazite u svojem ritmu, kako vama najviše odgovara

 • Tečaj možete koristiti godinu dana od kupovine

Što vam je potrebno za ovaj tečaj?

Za ovaj tečaj potrebna vam je internet veza, kako bi mogli pristupiti tečaju, te unutar njega slušati i gledati tečaj. Ujedno potrebna vam je vaša bilježnica i to je to :)

Često postavljena pitanja

 • Kojim danima u tjednu će se tečaj odvijati? Moram li uživo prisustvovati tečaju?

  Svi materijali za tečaj su na platformi za tečaj, kojem pristupate prilikom ulogiranja u platformu gdje se tečaj nalazi. Što znači nema određenog dana, niti vremena kada prolazite tečaj - već imate slobodu da ga prolazite kada i koliko vama najviše odgovara. Što mislim da je u ovim vremenima sjajno!

 • Je li to za mene ukoliko nemam nikakvog pred znanja iz navedene teme?

  Apsolutno DA! Jer je tečaj kreiran vrlo detaljno i ide se korak po korak. Uživati ćete svakako. Predznanje nije potrebno ;)

 • Je li to za mene ukoliko već imam puno znanja o navednoj temi?

  Ukoliko vas ova tema zove i ovaj tečaj vas je intuitivno pozvao i dalje osjećate pozivnicu u sebi - onda je odgovor 100% DA. Naša intuicija uvijek zna što nam je potrebno, što konkretno za vas može značiti je da su u tečaju navedene važne komponente za vas koje su vam jako potrebne za primjenu. Uživati ćete svakako i produbiti naučeno :)

 • Mogu li dobiti povrat sredstava ukoliko mi se tečaj nakon kupnje ipak ne sviđa?

  Navedeno nije moguće. Cijena je iznimno niža nego su edukacije za istu temu od učitelja od kojih sam ja učila. Ujedno po platformi za tečaj, to je teže izvedivo, pa nije u opciji.

Tečaj se može kupiti - 84$ Paypal uplata

IBAN uplata - 77 eur, info na dnu ove stranice

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00sekundi

Svjedočanstva

Što kažu divne duše koje su radile sa mnom. Kliknite dolje na strelicu desno - lijevo da vidite više svjedočanstava.

“Radeći s tobom proteklih mjeseci, moj život je dobio novi smisao, nakon dugog niza godina koje su bile obojane sivim tonovima, sada moj život ima sve boje spektra. Osjećam se fantastično, živim fantastično, više vjerujem sebi, znam da ja mogu sve što poželim jer nema toga što ja ne mogu naučiti i napraviti. Dok sam prije vjerovala u svoju lošu sreću i nepovjerenje prema sebi, sada sa tvojim fenomenalnim alatima koje si mi dala za cijeli život, ja postajem najbolja verzija sebe. Znam da me Svemir voli, imam podršku anđela i ja više volim sebe nego prije. Coaching sa Nikolinom je moja najbolja investicija, zato što se daje nesebično,voli ljude, draga je i vrckava, pristupačna, jednostavno najbolja. Imati tebe i učiti uz tebe, meni je neprocjenjivo”

Mirjana

“Draga Niki, hvala ti što sam napokon počala da koristim svoju intuiciju i pomoć koju dobijamo od Svemira!”

Jarka

“Nikolina energija, radost, spontanost, prirodnost, intuicija i duboki uvidi ogroman su dar za svakoga tko je susretne. Toplo preporučam rad s njom kao nešto jedinstveno što možete pokloniti sami sebi. Hvala, hvala i još jednom hvala.”

Mirjana

“Jako sam ti zahvalna za svu tvoju pomoć, ne znam kako bi preživjela godinu bez toga. Gledajući unatrag, ovo savjetovanje mi je bilo životno potrebno i promijenilo mi je život nabolje. Zahvalna sam ti do sedmog nivoa i natrag..(nebo je preblizu) ”

Miliana

“I ono sto je meni bilo najdragocenije, pored sve dobrobiti koje mi je druženje s Nikolinom donelo, su poruke moje najdraže mame i mojih duhovnih vodiča, koje mi je prenela! I ja sam tih dana uspela da dođem u kontakt sa svojim vodičima?! Blago nama s Nikolinom!”

Marina

“Draga moja Nikolina, predivna Božanstvena ženo hvala ti za svaku minutu u mom životu! Hvala ti za svaki savjet i riječ,koji nemaju cijenu. Toliko si mi otvorila srce i dušu i pokrenula lavinu emocija i predivne energije, moje moći i svega predivnog da ne mogu ni opisati. Da draga moja, ti si me naučila poslati to sve i prema sebi samoj, jer prije bi to znala dati samo drugima, a ti si me naučila dati i samoj sebi. Hvala ti za svaku riječ hvale i podrške i na svakom komplimentu zbog tebe sam ih zavoljela. Hvala ti što si moja učiteljica u ovom čarobnom životu. Jako te volim i sretna sam što te poznajem. Imaš predivno mjesto u knjižnici mog života zauvijek! ❤❤❤❤”

Ivana

Spremni ste napraviti promjenu u svojem životu, živjeti intuitivno i uz podršku vaših anđela? Tada recite DA već danas i odmah počnite koristiti znanja koja su ovdje za vas u tečaju!

Cijena & opcije plaćanja

Internet bankarstvo uplata

Cijena: 77 eur 


Plaćanje je moguće putem online bankarstva. Podaci za uplatu su sljedeći:


 Sretan život,
 obrt za usluge i trgovinu
 vl. Nikolina Balenović
 Zagreb, Croatia

IBAN HR5024840081135290747


 Opis: Tečaj – Intuicija, anđeli i duhovni vodiči

 

Jako važna napomena: Kopiju uplate molim poslati na email nikolina@sretanzivot.hr U njemu molim navesti vaše ime, prezime, email adresu, a svakako navesti ukoliko je druga osoba uplatila za vas, tako da se mogu spojiti uplata sa vama i vašim podacima, te vas se može naknadno uvesti u tečaj platformu. Ujedno molim navesti u emailu - gdje ste saznali za tečaj: newsletter, Atma, Facebook,  ostalo (navedite što). Hvala!

Po zaprimljenoj uplati dobiti ćete email kojim ćete biti pozvani da se ulogirate u tečaj. 

Kupnjom tečaja pristajete na Pravila privatnosti i Uvjete pružanja usluge

Uživajte u tečaju :)